Tony's pop-up store

Tony's pop-up store

Het tweede project van leerjaar één was het ontwerpen van de vormgeving van een pop-up store voor chocolade bedrijf Tony’s Chocolonely. Het was de bedoeling dat Tony’s reclame ging maken door het hele land door middel van pop-up stores. Bij deze stores was het voor klanten mogelijk om stempels op te halen om in te ruilen voor een verassing.

Pop-up store poster

Om bij het publiek de pop-up stores onder de aandacht te brengen heb ik deze poster gemaakt, de mensen zien direct het grote logo van Tony’s Chocolonely, meteen daaronder staat informatie over de pop-up stores. Verder heb ik de kaart van Nederland omgetoverd tot Tony’s reep aangezien de pup-up stores door het hele land te vinden zijn.

Pop-up store website

Een andere opdracht van dit project was het vormgeven van een website, ik heb deze website samen met mijn neef in Html uitgewerkt zodat zichtbaar is hoe de website er werkend uitziet. In de website heb ik zoveel mogelijk informatie verwerkt zoals: de openingstijden en locaties. Benieuwd naar de website? hij staat online.