Intratuin Kerstbomen Generator

Human Computer Interaction is het vak dat draait om de gebruiker bij het gebruik van een interactief apparaat. Onze kennis van de theorie is getoetst door een belangrijk tentamen af te ronden. Vervolgens hebben wij de opdracht gekregen om zoveel mogelijk theorie toe te passen in een case naar keuze.

Zelf heb ik gekozen voor de kerstbomen generator van Intratuin omdat ik hier de meeste affiniteit mee had, dit helpt bij het vervullen van de opdracht want als je je werk leuk genoeg vindt dan voelt het niet als werk maar als hobby. Ik heb bij dit project mijn best gedaan om alle beschikbare opties overzichtelijk in kaart te brengen door bij onnodige optie door te scrollen en ik je erop gelet om het aantal pagina’s laag te houden, dit verbetert de efficiĆ«ntie van het proces.