Horizon College

Het tweede project van leerjaar één was het ontwerpen van de vormgeving van een pop-up store voor chocolade bedrijf Tony’s Chocolonely. Het was de bedoeling dat Tony’s reclame ging maken door het hele land door middel van pop-up stores. Bij deze stores was het voor klanten mogelijk om stempels op te halen om in te ruilen voor een verassing.

Mijn huidige opleiding duurt 4 jaar, het is echter ook mogelijk om deze opleiding in 3 jaar af te ronden. Ik heb bij mijn docenten aangegeven dat ik hierin geïnteresseerd ben. Eén opdracht die ik bij dit proces heb gekregen is het uitwerken van een buitenschoolproject. Ik heb deze opdracht voor het bedrijf “Bloembinderij Schipper” gedaan. 

Amsterdam Dance Event

Deze opdracht heb ik gemaakt bij het vak DOB. Voor deze opdracht moesten we een flyer ontwerpen voor het Amsterdam Dance Event. Ik er heb er voor gekozen om er een danser op af te beelden zodat potentiële klanten alvast in de stemming kunnen komen. Verder heb ik rekening gehouden met de kleuren en stijlen van het ADE.

De triomf van Mordechai

Voor dit project heb ik in samenwerking met mijn studiegenoot, Yari Schoemaker een remake gemaakt van “De triomf van Mordechai” ter gelegenheid van het 350ste sterfjaar van Rembrandt. Wij hebben dit schilderij gemaakt in de stijl van Suske en Wiske. Deze stijl spreekt jonge mensen aan, wij hadden het doel om op deze manier de jongere doelgroepen aan te spreken. Het oorspronkelijke schilderij is gemaakt door Pieter Lastman, een leermeester van Rembrandt.

Chinouk Kastermans

In het derde leerjaar kwamen er twee topfotografen, Toonen en Wientjens bij ons op school voor een workshop. In deze workshop hebben wij veel geleerd over composities, camera-instellingen en belichting. We kregen zelf ook de kans om dit in de praktijk te brengen met als onderwerp: model Chinouk Kastermans.

Jurandy Martina

Dit is een poster die ik heb gemaakt voor een opdracht van marketing waarbij we passanten aan moesten sporen om in het vervolg de reguliere trap te nemen in plaats van de roltrap. Daarboven heb ik een afbeelding van Jurandy Martina geplaatst omdat hij een topatleet is.