Fotografie

De Sint-Servaasbasiliek

Op een vrije dag ben ik met de trein afgereisd naar Maastricht waar ik rond heb gelopen om het culturele centrum te bewonderen. Aan de achterzijde van de De Sint-Servaasbasiliek heb ik deze compositie in beeld heb gebracht.

Amsterdam Centraal

Tijdens mijn stage bij het Amsterdamse bedrijf J&S Webshops ben ik wegens een treinvertraging op station Amsterdam Centraal beland. Toevallig had ik mijn camera meegenomen voor een opdracht en had ik ook de mogelijkheid om dit prachtige station in beeld te brengen.

Een zonnebloem

Na de aanschaf van mijn camera ben ik volop gaan experimenteren met het fotograferen. Dit is één van mijn eerste foto’s die ik daar mee gemaakt heb. Aangezien het toen der tijd voorjaar was leek het mij toepasselijk om een zonnebloem in het kader te brengen.

De Zaanse Schans

Dit was in de week van de Sail Amsterdam. Tijdens de Sail waren er vier molens op de Zaanse Schans één week lang verlicht. Toen ik hier van op de hoogte kwam, was ik zo enthousiast dat ik direct mijn camera mee nam om dit exclusieve fenomeen op de foto te zetten.

OG3NE

In 2016 heb ik een schitterend concert van Lisa, Amy en Shelley van O’G3NE bijgewoond. Tijdens het concert mocht niet worden gefilmd maar foto’s maken mocht echter wel dit heb ik daarom ook zeker gedaan.

De hofvijver

Dit is een nachtfoto van de Hofvijver op het binnenhof in Den Haag. Het interessante aan deze foto is dat er door een langere sluitertijd meer licht in de lens gevallen is waardoor de belichte gebouwen ook op de foto belicht zijn.