Bloembinderij Schipper

Mijn huidige opleiding duurt 4 jaar, het is echter ook mogelijk om deze opleiding in 3 jaar af te ronden. Ik heb bij mijn docenten aangegeven dat ik hierin geïnteresseerd ben. Eén opdracht die ik bij dit proces heb gekregen is het uitwerken van een buitenschoolproject. Ik heb deze opdracht voor het bedrijf “Bloembinderij Schipper” gedaan. Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Raamsticker

Om voorbijgangers van de bloemenwinkel te laten weten dat Bloembinderij Schipper zich in haar pand bevindt, heb ik het logo ingescand en uitgewerkt tot eps bestand, dit bestand is een vector bestand, wat inhoudt dat het inzoombaar is zonder kwaliteitsverlies.

Bestelkaartjes

Voor de bestel kaartjes van Bloembinderij Schipper het ik ook een nieuw ontwerp gemaakt. Het oude ontwerp was van Fleurop, deze kaartjes waren heel roze, voornamelijk voor feestelijke gelegenheden en paste niet bij de huisstijl. Daar heb ik rekening mee gehouden in mijn eigen ontwerp.

Bloemkaartje

Aangezien het assortiment van de bloemkaartjes wel wat aanvulling kon gebruiken heb ik een aantal extra bloemkaartjes gemaakt. Hierboven is er één te zien, ik heb er voor gekozen om een boeket met groen en wit toe te passen aangezien deze ook op de website te zien is.